Kom je ook naar het Muziekspektakel ter gelegenheid van de eerste landelijke Roze Ouderen-dag tijdens Senior Pride?

De opening van Senior Pride wordt dit jaar georganiseerd door Roze 50+, het samenwerkingsverband van ANBO en COC Nederland. Naast een inhoudelijk programma waarin de Amsterdamse Roze Zorg centraal staat, staat deze middag in het teken van muziek.

De CD en DVD van het onlangs gehouden Muziekspektakel in het kader van IDAHO worden overhandigd aan wethouder Eric van der Burg. Aansluitend verzorgen Harald Veenstra, Dolly Bellefleur, Kees van Zantwijk, Rolf van Rijsbergen, Duo Wilde Orchidee van Paul Tijink en Irene Hemelaar, Tom de Jong, Ruth Dorka en Alice Wessels een optreden. Ze worden begeleid door een vierkoppig combo bestaande uit Maurice Rugebregt, Han Slinger, Maarten Kruiswijk en Cajan Witmer.

Deze voorstelling is een feest voor jong en oud, voor de hele LHBTI-community en haar bondgenoten. Na afloop is er een ‘meet & greet’ met alle artiesten in de foyer.

Toegang is gratis, aanmelden verplicht. Dit kan via http://oba.nl/activiteit.idaho.html of 020 5230900

Producent – Roze 50 Plus Nederland – Manon Linschoten en Margo Niestadt
Uitvoerend producent – Nou dat dus! – Roeland van Spaandonk

Senior Pride duurt een heerlijke negen dagen lang van 25 juli tot en met 2 augustus met activiteiten in de Amsterdamse zorginstellingen Amsta, Amstelring en Cordaan. Op donderdag 30 juli is het Senior Pride Sraatfeest bij het Paleis van de Weemoed plaats en de Roze Brunch is op vrijdag in het Marnix. Vind de gehele agenda op de site van Stichting Amsterdam Gay Pride onder de knop ‘evenementenkalender’

Leave a Reply